Project Type: Commercial buildings

Client: BAM Construction Ltd

Investment: Design, production, delivery and installation of windows, doors, and facades

Time: 2016

Company: Skonto Plan

Country: United Kingdom

Project description

A new, modern Waitrose food supermarket with its own parking lot was built within the framework of regeneration plan of Haywards Heath railway station.
Contribution of Skonto Plan to this project was design, manufacturing and assembly of glazed aluminium facades, doors, automatic doors, ALU parapets and clusters. The company also provided the necessary lifting equipment, which enabled Skonto Plan to gain valuable experience in terms of optimization. Despite the short assembly time available, the solutions were developed that allowed to speed up the installation process.
The client, BAM Construction Ltd, is very satisfied with the quality of the parts delivered by Skonto Plan, and the quality of the company’s work. The client also expressed willingness to cooperate in other projects in the future.